تحلیل نحوه محاسبه مصالح پای کار و تبدیل آن به بتن در پروژههای ساخت
پاسخ کوتاهآها. مثلا اگه بخوایم روی همون شن و ماسه و سیمان مثال بزنیم، به زبون ساده میگیم این ماه که اوردیمش توی کارگاه ۷۰ درصدش رو به عنوان مصالح پای کار دریافت میکنیم، حالا ماه بعد تبدیل به بتن میکنیمش و هزینه بتن رو از فهرست بها حساب میکنیم و رقمِ ریالیِ اون ۷۰ درصدِ ماهِ پیش رو که دریافت کردیم از این کم میکنیم. درسته؟
گفتگوی کاربران
-
iman Papari
آها. مثلا اگه بخوایم روی همون شن و ماسه و سیمان مثال بزنیم، به زبون ساده میگیم این ماه که اوردیمش توی کارگاه ۷۰ درصدش رو به عنوان مصالح پای کار دریافت میکنیم، حالا ماه بعد تبدیل به بتن میکنیمش و هزینه بتن رو از فهرست بها حساب میکنیم و رقمِ ریالیِ اون ۷۰ درصدِ ماهِ پیش رو که دریافت کردیم از این کم میکنیم. درسته؟
1400-07-13 -
پشتیبان آموزشی 1 پک ParaMetr پاراسیویلدر پاسخ به iman Papari
آها. مثلا اگه بخوایم روی همون شن و ماسه...
بله همینطور هستش
1400-07-13
ولی این رو هم ملاک قرار بدید که مصالح داره بصورت مداوم وارد کارگاه میشه
در پایان صورت وضعیت قطعی هم که انجام میشه ، دیگه توی اون مصالح پایکار نداریم ، همچنین وقتی پیمانکار مصالح پایکار رو صورتجلسه کنه، دیگه متعلق به کارفرما هستش و نمیتونه از کارگاه خارج کنه
این گفتگو از گروه تلگرام پرسش و پاسخ ما به اشتراک گذاشته شده است و به معنای تأیید یا رد آن توسط مجموعه پاراسیویل نمیباشد.
آیا این پرسش پاسخ برای شما مفید بود؟

آموزش صفر تا صد متره و برآورد ساختمان بتنی و فولادی با Excel و بر اساس فهرست بها و آموزش صورت وضعیت نویسی ساختمان های بتنی و فولادی+وظایف مهندسین دفتر فنی