پرسش و پاسخ مهندسی ساختمان
پرسش

رفع مشکل نمایش مقدار صفر در طراحی آرماتورهای SAFE21

پاسخ کوتاه

سلام مهندس وقت بخیر، مقدار صفر در SAFE21 به این معناست که شبکه آرماتور اصلی برای فنداسیون کافی است و نیازی به آرماتور تقویتی نیست. برای صحت‌سنجی، قطر یا فاصله آرماتورهای اصلی را کاهش دهید.

pBOT
هوش مصنوعی پاراسیویل

هر سوالی درباره مهندسی عمران، ساختمان یا معماری دارید، این دستیار هوش مصنوعی دقیق و سریع پاسخ می‌دهد.

گفتگوی کاربران

  • yaghoob
    Image

    سلام مهندس وقت بخیر
    برای طراحی فنداسیون از safe21استفاده کردم و برای طراحی ارماتور طبق اموزش میریم جلو ولی مقدار را 0 می دهد.
    ممنون میشم راهنمایم کنید @AmirtahaNorouzi

    1403-03-19
  • Ali AKBAR Amn
    در پاسخ به yaghoob

    سلام مهندس وقت بخیر برای طراحی فنداسی...

    سلام وقت بخیر
    آنطور که بنده متوجه شدم این نمایش ارماتور های سفره فوقانی تقویتی است که علاوه بر شبکه اصلی تعیین شده توسط کاربر(T12@25CM) نیاز است.

    ابن بدان معناست که شبکه سراسری برای این فنداسیون کفایت میکند و نیازی به ارماتور تقویتی نیست.
    برای صحت سنجی موضوع میتوانید ارماتور های اصلی را کاهش دهید یعنی یا قطر را کاهش دهید یا فاصله آنهارا افزایش دهید و مجدد ارماتور های تقویتی را چک بفرمایید.


    امیدوارم کمک کننده باشد🌸

    1403-03-19
لطفا پاسخ دهید تا به جامع مهندسی کمک کنید
آیا این پرسش پاسخ برای شما مفید بود؟
Caver
این پرسش پاسخ مربوط به
دوره آموزشی
طراحی سوله با SAP می‌باشد

دوره جامع و صفر تا صد طراحی سوله با نرم افزار SAP2000 سوله های خرپایی، قوسی و غیرمنشوری آموزش در 45 جلسه با تدریس مهندس امیرطه نوروزی