🚀 مهندس آینده خودت را بساز!
دوره‌های جامع مهندسی ساختمان با تخفیف ویژه
00 ثانیه
00 دقیقه
00 ساعت
00 روز
مشاهده آموزش‌های عمران و معماری

تنظیم هم‌زمان نماهای دو بعدی و سه بعدی در SAP

برای تنظیم هم‌زمان نماهای دو بعدی و سه بعدی در SAP، ابتدا از منوی View گزینه Plan View و 3D View را انتخاب کنید. سپس پنجره‌ها را مرتب کنید.

در این مقاله به بررسی تنظیم هم‌زمان نماهای دو بعدی و سه بعدی در SAP پرداخته می‌شود. این قابلیت به کاربران این امکان را می‌دهد که به راحتی و به صورت همزمان هر دو نمای مورد نیاز خود را مشاهده کنند.

برای شروع، نخست باید از منوی View گزینه‌های Plan View و 3D View را انتخاب کنید. این گام ابتدایی به شما اجازه می‌دهد تا به محیط کاربری دو بعدی و سه بعدی دسترسی داشته باشید.

پس از انتخاب این گزینه‌ها، ممکن است لازم باشد که پنجره‌ها را به گونه‌ای مرتب کنید که هر دو نمای 2D و 3D به راحتی قابل مشاهده باشند. برای این کار:

  • پنجره Plan View را در یک سمت صفحه قرار دهید.
  • پنجره 3D View را در سمت دیگر صفحه تنظیم کنید.
  • مطمئن شوید که هر دو پنجره به طور هم‌زمان فعال هستند تا امکان مشاهده هم‌زمان آن‌ها فراهم شود.

با این روش، می‌توانید از قابلیت‌های‌ مختلف هر دو نما به صورت هم‌زمان بهره‌برداری کنید و از تجربیات خود در طراحی و برنامه‌ریزی به بهترین نحو استفاده کنید.

در صورتی که شاهد بهم خوردن پنجره‌ها هستید، پیشنهاد می‌شود که به تنظیمات مربوط به نظم‌دهی پنجره‌ها مراجعه کنید و ترتیب آن‌ها را مجدداً تنظیم نمایید.

در نهایت با رعایت این نکات، می‌توانید با اطمینان بیشتری در پروژه‌های خود در SAP کار کنید و از مزایای هر دو نمای دو بعدی و سه بعدی به خوبی بهره‌برداری نمایید.

📎 فایل‌های ضمیمه
pBOT
هوش مصنوعی پاراسیویل

هر سوالی درباره مهندسی عمران، ساختمان یا معماری دارید،
این دستیار هوش مصنوعی دقیق و سریع پاسخ می‌دهد.

OFF